Tietoa

Esikoulu:
Tietoa 2019-20 esiopetuksesta löytyy tästä.


SELC facebookSunshine on yksityinen päiväkoti, mutta hoitomaksuihimme on mahdollista saada Kelan yksityisen hoidon tukea. Annamme maksuihin ym. liittyen mielellämme lisätietoja.

Tervetuloa Sunshine Early Learning Centren nettisivuille!Sunshine Early Learning Centre on yksityinen, vuonna 1999 perustettu englanninkielinen päiväkoti Tampereen keskustan alueella Pyynikillä. Päiväkodissamme on paikkoja 2 – 6 -vuotiaille lapsille. Toimintamme tavoitteena luoda lapsille viihtyisä, kodikas ja kannustava ympäristö, jossa he voivat turvallisesti oppia uusia taitoja ja saada kokemuksia ryhmässä toimimisesta. Laadukkaan varhaiskasvatuksen avulla autamme lapsia rakentamaan parhaan mahdollisen pohjan myöhemmin koulussa tapahtuvalle oppimiselle.Opetamme lapsille englantia hyvin suunnitellun ja monipuolisen toiminnan kautta. Opetustuokioiden lisäksi lapset harjoittelevat englanninkielen käyttöä luonnollisesti päiväkodin arjessa, kansainvälisessä oppimisympäristössä. Meidän mielestämme kielitaito on kuin arvokas lahja, jonka vanhemmat voivat lapselleen antaa.

Toiminnassamme korostuvat seuraavat asiat:

  • Leikin kautta oppiminen
  • Taiteelliset kokemukset musiikin, kuvataiteen, draamaleikkien ja kirjallisuuden kautta
  • Lapsen uteliaisuuden ja tutkimisen halun tukeminen
  • Liikuntakasvatus ja ulkoilu lähialueen puistoissa ja metsässä
  • Sosiaalisten taitojen kehittyminen


Yksi tärkeimmistä asioista, joita lapset päiväkodissamme oppivat, ovat sosiaaliset taidot. Kohteliaisuutta, hyviä tapoja ja toisten ihmisten huomioimista harjoittelemme joka päivä. Tavoitteenamme on kasvattaa tasapainoisia, suvaitsevaisia ja hyvän itsetunnon omaavia yksilöitä, joilla on kyky tulla toimeen oman äidinkielensä lisäksi englanninkielellä.Sunshinella on oma esiopetusryhmä, josta lapset yleensä jatkavat englanninkieliseen perusopetukseen Tampereen kansainväliseen kouluun (FISTA) tai Tammelan kouluun.